Wie zijn wij?

S & L Events
Als het eerste bedrijf in Nederland die het concept snoepbuffet of candy table aanbood, onder de naam Snoepbuffetten.nl,  zijn wij inmiddels uitgegroeid tot Sweet & Luxurious Events. Wij zijn een bedrijf dat nog steeds toonaangevend is in de (zoete) styling van uw bruiloft, feest of evenement. Bij Sweet & Luxurious Events denken wij buiten de “box”. Ons streven is om een event te creëren  net zo uniek en speciaal als u de opdrachtgever voor ogen  heeft. Wij zijn uiterst gepassioneerd in wat wij doen en streven ernaar om alle events die wij organiseren exceptioneel te maken. Als luxurious designers werken wij met de beste in het vak en zetten wij liever trends dan dat wij ze volgen.

Ons doel
Bij Sweet & Luxurious Events is ons doel om het perfecte evenement te helpen creëren volgens de unieke stijl van u als opdrachtgever. Wij zijn er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Sweet & Luxurious Events kan u bijstaan tot in de kleinste details bij elk evenement zoals bv bruiloften, (baby) showers, sweet sixteens, verjaardagsfeesten, kinderfeestjes, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen en veel meer.

Hoe gaan wij te werk?

Als u besluit om met S & L Events in zee te gaan starten wij het proces met een heleboel vragen.  Wij willen van de klant precies weten wat u in gedachte heeft. naar aanleiding hiervan maken we een concept. Als de klant dat heeft goedgekeurd wordt de  uiteindelijke sweet table ontworpen.

We hanteren geen vaste prijzen aangezien iedere desserttafel uniek is. Ons motto is  wij creëren voor ieder budget het perfect buffetS & L Events  neemt maar een gelimiteerd aantal klanten aan per maand zodat we de persoonlijke en creatieve aandacht kunnen schenken die de klant verdient en om op die manier het perfecte buffet neer te zetten of het perfecte evenement te creëren. 

Meer informatie?
Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie en wellicht kunnen wij ook uw feest of evenement omtoveren tot een Sweet and Luxurious Event.

3