Babyshower en kraamfeest

Een baby shower is een feest waarbij familie en vrienden de aanstaande moeder eens lekker in het zonnetje zetten. 

Een kraamfeest wordt gegeven nadat de baby al geboren is. Als kersverse ouder wilt u natuurlijk van jullie nieuwe baby genieten en voor mama is het uiterst vermoeiend om wekenlang dagelijks viste te ontvangen. Om die reden kunt u dan een kraamfeest geven. Op die manier komen alle vrienden en familie op een dag dat het u uitkomt en kunt u de nieuwe baby presenteren.

Uiteraard is het organiseren van een babyshower of kraamfeest een hele klus en S & L Events wilt u deze zorg wel uit handen nemen. Wij organiseren voor u de perfecte babyshower of kraamfeest. Van de decoratie tot de sweet table. Van de catering tot het entertainment. Indien gewenst kunnen wij op uw baby shower ook zorg dragen voor een gender reveiling taart of cupcakes. Dit is een taart of cupcake waarbij de binnenkant verraad wat het geslacht is van uw baby . De taart of cupcake is dan gevuld met roze of blauwe frosting. 

U kunt kiezen uit verschillende schattige thema’s. Uiteraard verzorgen wij ook de giftbags voor uw gasten. Wij zetten alles klaar en ruimen uiteraard na afloop ook weer alles netjes op.

Bij S & L Events garanderen wij u een babyshower of kraamfeest om nooit meer te vergeten. Neem nu contact op met onze babyplanner en kijk wat de mogelijkheden zijn voor een sweet & luxurious babyshower of kraamfeest.

IMG-20120423-WA0003