Bruiloften.

Als bruidspaar staan jullie aan het begin van een van de mooiste ervaring van jullie leven.

Iedere bruid droomt al vanaf klein meisje over haar trouwdag en nu is het dan eindelijk zover.

Ieder bruidspaar is uniek en een bruiloft plannen kan soms enorm overweldigend zijn, veel stress en het maken van oneindig veel beslissingen. En hierbij kan Sweet & Luxurious Events u helpen om de stress te verminderen en uw droom bruiloft tot een realiteit te verwezenlijken.

Bij Sweet & Luxurious Events luisteren wij naar wat u als klant nodig heeft en naar wat u wilt. Wij letten op de kleinste details en dit is uitermate essentieel om een event tot een geheel te maken. De “special touches” maken uw bruiloft dan ook echt “uw” bruiloft.

Samen kunnen wij een event creëren dat uw  persoonlijkheid en stijl laat zien. Wij bieden uw services van styling van uw bruiloft, bruidstaarten tot het stylen van uw tafels, give aways, goodie bags, sweet tables, snoepbuffetten en zoveel meer. Wij kunnen u bijstaan bij een klein gedeelte van uw bruiloft of bij meerdere delen. 

Bij Sweet & Luxurious Events denken wij buiten de “box”. Ons streven is om een event te creëren  net zo uniek en speciaal als u het bruidspaar. Wij zijn uiterst gepassioneerd in wat wij doen en streven ernaar om alle events die wij organiseren exceptioneel te maken. Als luxurious wedding designers werken wij met de beste in het vak en zetten wij liever trends dan dat wij ze volgen.

Het eerste doel van S & L Events is onze op het bruidspaar gerichte luxurious wedding design service. Wij nemen maar een gelimiteerd aantal bruidsparen per jaar aan en ons motto is simpel: om u als bruidspaar te helpen plannen en het organiseren van een bruiloft die al uw verwachtingen te boven gaat. Onze luxurious wedding designers zullen met jullie samen werken om te garanderen dat jullie bruiloft jullie persoonlijkheid reflecteert. 

Wij zijn er op gericht om er zorg voor te dragen dat elk aspect van jullie bruiloft precies zo zal zijn zoals jullie het voor ogen hebben, zoals de locatie, design en styling, de bloemen, de catering, het entertainment en zoveel meer. Op uw speciale dag zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt zodat u gewoon heerlijk van uw speciale dag kan genieten. Wij zullen er zorg voor dragen dat uw bruiloft een dag wordt om nooit meer te vergeten en waar u en uw familie en vrienden nog jaren over zullen spreken.

Wij plannen elegante, stijlvolle, glamoureuze en luxe bruiloften voor bruidsparen die een “first class” service eisen.  Wij streven ernaar om ook uw bruiloft uniek te maken. 

Laat ons u helpen om uw bruiloft om te toveren tot een Sweet & Luxurious Event.

purple-wedding-theme