Zoete styling

We zijn gespecialiseerd in het creëren van snoepbuffetten en sweet tables die uw persoonlijke wensen weergeven. We hebben er al vele ontworpen voor verschillende gelegenheden. Wij leveren onder andere  sweet tables, snoepbuffetten, desserttafels, beauty stations, mini chocolade fonteintjes buffetten, bedankjes, goodie bags en nog veel veel meer.

Net als haute couture in de mode wereld worden onze couture buffetten speciaal voor de klant ontworpen. Wij specialiseren ons in creatieve, stijlvolle chique buffetten. Onze buffetten worden ontworpen om de essentie van elk feest of evenement weer te geven. Wij bieden u het hoogste niveau van creativiteit en persoonlijke service.

Zoete buffetten voor bruiloften, feesten en evenementen.

snoepbuffetten/ sweet tabless zijn een zoet alternatief voor het traditionele bedankje. De buffetten zijn niet alleen prachtig om te zien maar uw gasten zullen de hele avond genieten van al het lekkers wat u voor hun heeft klaar gezet. Ze zijn ook het perfecte bedankje voor uw gasten zodat zij thuis nog kunnen nagenieten van uw geweldig feest.

snoepbuffetten/ sweet tables styling en ontwerp.

We werken heel nauw samen met de klant zodat we precies het buffetl kunnen ontwerpen die u voor ogen heeft.

Al onze couture buffetten zijn inclusief:

* Uw couture buffet ontwerp waarin uw thema, kleuren en details zijn verwerkt.

* Het gebruik van ons servies (zoals snoeppotten, taartplateaus, taartborden, etc) en snoepschepjes.

* Tafellinnen.

* Zakjes/doosjes voor uw gasten om snoep/desserts mee naar huis te nemen.

* Naambordjes.

* Opzetten, afbreken en stylen van uw desserttafel.

* Servetten en dessertbordjes.

* Onderhoud van uw desserttafel tijdens het buffet.

* Assortiment van dessert en snoep.

 

En voor vragen of het maken van een vrijblijvend gesprek met een van onze ontwerpers kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

snoepbuffet goud